Facebook

De Keukenbrigade in actie voor FoodVillage

Op 23 maart 2016 organiseert de Keukenbrigade een speciaal FoodVillage-diner in het alom bekende restaurant Hendrickje Stoffels in Hoorn. En het belooft een mooie avond te worden!

De vier koks van het Garderegiment West-Friesland vormen samen met de sous-chef van Hendrickje Stoffels de Keukenbrigade. Ze serveren een viergangen-diner inclusief mooie wijnen: Verwacht spektakel op het bord en gezelligheid aan tafel.

Koken voor een nieuwe keuken
Doordat de gasten samen met vrienden en bekenden genieten van een mooie avond, kan FoodVillage aan de slag met de renovatie van de keuken bij de Masaku School for the Physically Handicapped in Machakos. En dat is hard nodig, want het bereiden van voedsel is hier niet meer verantwoord. Zo zijn de rook-gasafvoeren van de twee houtgestookte fornuizen lang geleden ingestort, waardoor de keuken en de plek waar de kinderen eten volledig onder rook staan.

Marko en Bianca van restaurant Hendrickje Stoffels stellen hun keuken en restaurant beschikbaar en voor andere kosten zijn ook sponsoren gevonden. Met trots kunnen we dus zeggen dat de opbrengst van deze avond bijna geheel naar het goede doel gaat.

Wij hebben er zin in!