Facebook

Blog

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws over FoodVillage. Lees wat we in Kenia doen en zie bij welke evenementen of acties in Nederland we betrokken zijn. Ontdekt wat ons inspireert en boeit. Zelf een keer bloggen voor FoodVillage? Stuur ons een mailtje.

Kennismaken met John Martin Opio

Blog van onze aannemer in Oeganda, John Martin Opio.

Jaaroverzicht 2016

Zoals u gewend bent van ons vallen wij u zo min mogelijk lastig met informatie over onze stichting FoodVillage, maar traditiegetrouw willen wij u aan het einde van het jaar toch even deelgenoot maken van wat er gebeurd is.

Waar je het voor doet

Onlangs vonden we een prachtige email in onze mailboxen. De vader van een de leerlingen van de Masaku School is sinds kort lid van ons Keniaanse team en beschrijft wat FoodVillage voor de school en de kinderen heeft gedaan. En daar worden wij heel erg blij van!

Keuken van basisschool Masaku in Machakos, Kenia

De Keukenbrigade in actie voor FoodVillage

Op 23 maart 2016 organiseert de Keukenbrigade een speciaal FoodVillage-diner in het alom bekende restaurant Hendrickje Stoffels in Hoorn. En het belooft een mooie avond te worden!

Nieuwe fase voor FoodVillage

Na twee jaar intensieve samenwerking tussen onze Nederlandse & Keniaanse teams, is er enorm veel bereikt. En is het tijd voor een volgende fase. Maar eerst een moment van rust waarbij we samen gaan kijken hoe we verder gaan.

Pages