Facebook

Terugblik op ons eerste jaar

2013 was een hectisch jaar voor het FoodVillage-team. Maar er is enorm veel bereikt. Tijd voor een korte terugblik!

Bijvoorbeeld op de lancering van onze website en het behalen van de ANBI-status. Of het evenement Bal Zoekt Gat: een dag vol verrassingen, enthousiaste deelnemers en een fantastische bijdrage aan ons initiatief. Als klap op de vuurpijl zijn we onlangs tot 'Project van de Week’ verkozen door Stichting Wilde Ganzen. En het belangrijkste: de kinderen op de Githothua Primary School krijgen elke dag een lekkere warme lunch!

Op naar 2014
In het begin van het nieuwe jaar gaat er een aantal teamleden op eigen kosten naar Kenia om de mogelijkheden voor een tweede project, op de Masaku School, te bekijken. Daarover volgen snel meer details. En natuurlijk blijven we investeren in de tuin, de lessen en de lunch op de Githothua Primary School. Daar kunnen we nog steeds alle hulp bij gebruiken. We hopen dan ook dat jullie ons blijven steunen en volgen via Facebook en onze website.

Iedereen bedankt!
Ons eerste jaar was niet zo succesvol geweest zonder betrokkenheid, mooie donaties, spontane reacties en goede ideeën uit allerlei hoeken. In het bijzonder willen we de volgende partijen bedanken voor hun bijdrage: Gasservice Noordholland BV, Antufen, Van Dijk Financieel Adviseurs, Kiwanis West-Friesland, Lionsclub Hoorn-Westfriesland & Junior Kamer West-Friesland.