Facebook

Weer een held erbij!

Deze maand werden wij aangenaam verrast met de spontane aanmelding van een nieuwe sponsor. Ron Hoogstra, directeur van Gasservice Noord-Holland, vertelde ons dat het personeel had besloten om de opbrengsten van het oude ijzer aan te wenden om ons te helpen bij de financiering van een biogas-installatie.

Gasservice Noord–Holland heeft ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ hoog op de prioriteitenlijst staan en duurzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. Ron: “Met deze sponsoring slaan we twee vliegen in een klap. Enerzijds is biogas een zeer duurzame bron van energie. Aan de andere kant, en dit vinden wij eigenlijk nog belangrijk, zorgen wij er mede voor dat er elke dag voor 400 kinderen op de school in Kenia een warme lunch gemaakt kan worden.”

Gasservice Noord–Holland voegde de daad snel bij het woord en heeft inmiddels €4000,- euro aan ons over gemaakt, waarmee wij een groot deel voor de investering van de biogas-installatie binnen hebben. Maar dat is nog niet alles, de organisatie heeft ook toegezegd FoodVillage structureel te gaan ondersteunen met een donatie van € 1000,- euro per jaar. Welkom helden!

Ook een held worden? Kijk hier hoe!