Facebook

Blog

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws over FoodVillage. Lees wat we in Kenia doen en zie bij welke evenementen of acties in Nederland we betrokken zijn. Ontdekt wat ons inspireert en boeit. Zelf een keer bloggen voor FoodVillage? Stuur ons een mailtje.

Jaaroverzicht 2018

FoodVillage start in december 2018 het vierde project sinds haar oprichting. Dit project zal wederom gerealiseerd worden in Oeganda bij het St. Marys Primary Teacher College in Bukedea, in het Noordoosten van Oeganda. Dit is een instituut waar meisjes worden opgeleid tot leraar. Er zijn ongeveer 300 studenten in opleiding.

Een update van onze man in het veld, Ben Wissink

Inmiddels is begin 2019 ons 4e en tot nog toe ons laatste project afgerond. Het betreft een tuin bij het St Mary college in Bukedea, Oeganda. Dit is een middelbare meisjesschool met studenten die in opleiding zijn voor het beroep leraar. Er is dat gebied veel oorlog geweest en de bevolking is arm. Tijdens de zomer van 2018 is door het dagelijks bestuur besloten om hier mee aan de gang te gaan.

Kennismaken met John Martin Opio

Blog van onze aannemer in Oeganda, John Martin Opio.

Jaaroverzicht 2016

Zoals u gewend bent van ons vallen wij u zo min mogelijk lastig met informatie over onze stichting FoodVillage, maar traditiegetrouw willen wij u aan het einde van het jaar toch even deelgenoot maken van wat er gebeurd is.

Waar je het voor doet

Onlangs vonden we een prachtige email in onze mailboxen. De vader van een de leerlingen van de Masaku School is sinds kort lid van ons Keniaanse team en beschrijft wat FoodVillage voor de school en de kinderen heeft gedaan. En daar worden wij heel erg blij van!

Pages